Vulvovaginitis behandelen

Vulvovaginitis – vaak ook kortweg vaginitis genoemd – kent vele oorzaken: bacteriën, schimmelinfectie (zoals candida), SOA’s, slechte hygiëne, reactie op (chemische) stoffen (bijvoorbeeld zeep), etc.

De behandeling hangt af van de oorzaak. Maar bij alle oorzaken is DermaSilk Intimo de perfecte combinatie. Want de symptomen zijn altijd hetzelfde: jeuk, irritatie, brandend gevoel en soms pijn bij de vagina.

 

Het effect van DermaSilk Intimo op je klachten

Terwijl de behandeling je verlost van vulvovaginitis, verlost ons ondergoed je van je klachten. Op korte termijn verdwijnen ze.

Heb je last van chronische vulvovaginitis? Dan is het met name goed om DermaSilk Intimo altijd binnen handbereik te hebben. De aandoening blijft dan langer weg.

Heb je last van bacteriële vulvovaginitis? Dan werkt DermaSilk actief tegen de schadelijke bacteriën. Terwijl de goede bacteriën gespaard blijven. Dat zorg voor weer een gezonde vaginale flora. Hetzelfde geldt bij schimmelinfecties.

 

Waarom werkt DermaSilk Intimo?

  • Beschermd tegen bacteriën en schimmels. DermaSilk heeft een antibacteriële en schimmel dodende werking door het toegevoegde AEGIS molecuul. Op de zijde vezels van DermaSilk zit het AEGIS molecuul verwerkt, dit zit permanent verwerkt op de vezels en kan er dus ook niet uitgewassen worden. Dit molecuul heeft een anti bacteriële en schimmel dodende werking. De bacteriën en schimmels worden gedood en het terugkomen van de bacteriën en schimmels wordt voorkomen. Hierdoor neemt de roodheid en jeuk af.
  • Helpt de huid en slijmvliezen te herstellen. DermaSilk herstelt de PH waarde en zorgt voor het juiste vochtgehalte bij de geslachtsdelen.
  • Huidvriendelijk. De vezels zijn zacht, naadloos en vrij van sericine en kleurstoffen. Alles om de huid en slijmvliezen zo min mogelijk te irriteren.
  • Wetenschappelijk bewezen en 100% veilig. Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat DermaSilk Intimo de verspreiding van bacteriën en schimmels tegengaat zonder de natuurlijke flora van de huid en slijmvliezen te veranderen.

 

Wat je nog meer kunt doen

Zoals gezegd, DermaSilk Intimo is een aanvulling op je behandeling tegen vulvovaginitis. Het is er in geen enkel geval een alternatief voor. Als je de klachten hebt, ga dan altijd naar je huisarts.

Verder hangt het af van de oorzaak. In ieder geval is het een goed idee om:

  • Niet te veel te wassen met zeep
  • (Het gebied rondom) je vagina goed schoon te houden (met water!)
  • Veilig te vrijen om SOA’s te voorkomen

 

Koop nu je DermaSilk Intimo ondergoed

DermaSilk Intimo is zonder recept verkrijgbaar. In Nederland en België alléén via deze website. Vergoeding is helaas (nog) niet mogelijk.

Ga direct naar de webshop