Vaginale schimmelinfectie behandelen

Hoe kom je zo snel mogelijk van je vaginale schimmelinfectie af? Soms gaat het vanzelf over. Maar gebeurt dat niet, is er behandeling nodig.

Ga allereerst altijd naar de huisarts. Die kan beoordelen wat er nodig is. En als de perfecte combinatie kun je DermaSilk Intimo dragen. Dat is ondergoed die gemaakt is om schimmels en infecties tegen te gaan.

 

Het effect van DermaSilk Intimo op je klachten

Vaginale schimmel zorgt voor jeuk, irritatie en een brandend gevoel. In het gunstigste geval zijn die klachten alleen maar ‘vervelend’. In het ergste geval zitten ze je dagelijks leven flink in de weg.

Dat is dan ook het eerste wat DermaSilk Intimo aanpakt: de klachten verdwijnen het eerst. Ondertussen worden de bacteriën die de schimmel veroorzaken gedood. Zo krijgen nieuwe infecties geen kans.

 

Waarom werkt DermaSilk Intimo?

  • Beschermd tegen bacteriën en schimmels. DermaSilk heeft een antibacteriële en schimmel dodende werking door het toegevoegde AEGIS molecuul. Op de zijde vezels van DermaSilk zit het AEGIS molecuul verwerkt, dit zit permanent verwerkt op de vezels en kan er dus ook niet uitgewassen worden. Dit molecuul heeft een anti bacteriële en schimmel dodende werking. De bacteriën en schimmels worden gedood en het terugkomen van de bacteriën en schimmels wordt voorkomen. Hierdoor neemt de roodheid en jeuk af.
  • Helpt de huid en slijmvliezen te herstellen. DermaSilk herstelt de PH waarde en zorgt voor het juiste vochtgehalte bij de geslachtsdelen.
  • Huidvriendelijk. De vezels zijn zacht, naadloos en vrij van sericine en kleurstoffen. Alles om de huid en slijmvliezen zo min mogelijk te irriteren.
  • Wetenschappelijk bewezen en 100% veilig. Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat DermaSilk Intimo de verspreiding van bacteriën en schimmels tegengaat zonder de natuurlijke flora van de huid en slijmvliezen te veranderen.

 

Wat je zelf kunt doen om vaginale schimmel te behandelen

  • Was je vagina zonder zeep. Gebruik alleen lauw water
  • Was je vagina niet inwendig
  • Draag geen strakke broeken van syntetische stof
  • Gebruik geen inlegkruisjes. Anders: vervang ze vaak
  • Vermijd seks tijdens een pijnlijke infectie

 

Koop nu je DermaSilk Intimo ondergoed

DermaSilk Intimo is zonder recept verkrijgbaar. In Nederland en België alléén via deze website. Vergoeding is helaas (nog) niet mogelijk.

Ga direct naar de webshop.