Lichen Sclerosus behandelen

Lichen Sclerosus komt voor bij vrouwen, mannen én kinderen. De symptomen zijn bij iedere groep verschillend. Lichen Sclerosus laat je dan ook allereerst door professionals behandelen: ga naar uw huisarts als u deze aandoening hebt.

In veel gevallen is een crème onderdeel van de behandeling. Die helpt tegen directe klachten als jeuk, branderigheid en pijn (steken). Daarnaast helpen crèmes je huid te herstellen. Daarbij is DermaSilk Intimo ondergoed de perfecte combinatie.

 

Het effect van DermaSilk Intimo op je klachten

DermaSilk Intimo ondergoed versterkt de werking van crèmes tegen Lichen Sclerosus. En beschermt tegelijkertijd tegen (onbewust) krabben, dankzij de gladde vezels. Oftewel: je beschadigt je geïnfecteerde huid niet (nog erger). De kans is zo kleiner dat nieuwe infecties ontstaan.

Je huid krijgt rust en herstelt sneller. Ondertussen ben je snel(ler) van de jeuk, branderigheid en pijn af.

 

Waarom werkt DermaSilk Intimo?

  • Beschermd tegen bacteriën en schimmels. DermaSilk heeft een antibacteriële en schimmel dodende werking door het toegevoegde AEGIS molecuul. Op de zijde vezels van DermaSilk zit het AEGIS molecuul verwerkt, dit zit permanent verwerkt op de vezels en kan er dus ook niet uitgewassen worden. Dit molecuul heeft een anti bacteriële en schimmel dodende werking. De bacteriën en schimmels worden gedood en het terugkomen van de bacteriën en schimmels wordt voorkomen. Hierdoor neemt de roodheid en jeuk af.
  • Helpt de huid en slijmvliezen te herstellen. DermaSilk herstelt de PH waarde en zorgt voor het juiste vochtgehalte bij de geslachtsdelen.
  • Huidvriendelijk. De vezels zijn zacht, naadloos en vrij van sericine en kleurstoffen. Alles om de huid en slijmvliezen zo min mogelijk te irriteren.
  • Wetenschappelijk bewezen en 100% veilig. Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat DermaSilk Intimo de verspreiding van bacteriën en schimmels tegengaat zonder de natuurlijke flora van de huid en slijmvliezen te veranderen.

 

Wat je zelf kunt doen om lichen sclerosus te behandelen/voorkomen

Let op: lichen sclerosus is een chronische aandoening. De aandoening kan niet ‘genezen’. Maar wel sluimeren, wachtend op z’n kans om toe te slaan. Die kans kun je zelf zo klein mogelijk maken. Volg daarvoor onder andere de volgende tips:

  • Was niet met zeep, maar alleen met lauw water. Zeep irriteert. Bovendien zijn er ook góede bacteriën actief bij je geslachtsdeel. Die moet je niet met het badwater weggooien.
  • Douche of baad niet iedere dag. Daardoor droogt je huid júist uit. En krijg je meer last van met name jeuk.
  • Vermijd stress en eet gezond; een gezonde levensstijl zorgt voor een goed afweersysteem. Infecties als lichen sclerosus krijgen zo minder kans toe te slaan.

 

Koop nu je DermaSilk Intimo ondergoed

DermaSilk Intimo is zonder recept verkrijgbaar. In Nederland en België alléén via deze website. Vergoeding is helaas (nog) niet mogelijk.

Ga direct naar de webshop