Bacteriële vaginose behandelen

Bacteriële vaginose ontstaat als bepaalde bacteriën in de vagina de overhand krijgen. Die bacteriën zijn op zich niet slecht; ze zitten er altijd. De balans is alleen verstoord.

Meestal gaat bacteriële vaginose vanzelf over. Maar je kunt er wel sneller vanaf komen met een eenvoudige behandeling: DermaSilk Intimo ondergoed dragen.

 

Het effect van DermaSilk Intimo op je klachten

Bacteriële vaginose heeft één vervelend gevolg: veel afscheiding (waterig, grijsachtig). Die vervelend ruikt. Daarom wil je niet wachten totdat het verdwijnt. Je wilt er actief iets tegen doen.

Let op: bij bacteriële vaginose heb je géén last van pijn, jeuk, irritatie of een brandend gevoel als je plast. Herken jij die klachten wel? Dan heb je waarschijnlijk candida of een schimmelinfectie.

DermaSilk Intimo herstelt de verstoorde balans in je vagina. Snel. Bacteriën die te veel zijn, worden gedood. Je afscheiding wordt snel minder.

 

Waarom werkt DermaSilk Intimo?

  • Beschermd tegen bacteriën en schimmels. DermaSilk heeft een antibacteriële en schimmel dodende werking door het toegevoegde AEGIS molecuul. Op de zijde vezels van DermaSilk zit het AEGIS molecuul verwerkt, dit zit permanent verwerkt op de vezels en kan er dus ook niet uitgewassen worden. Dit molecuul heeft een anti bacteriële en schimmel dodende werking. De bacteriën en schimmels worden gedood en het terugkomen van de bacteriën en schimmels wordt voorkomen. Hierdoor neemt de roodheid en jeuk af.
  • Helpt de huid en slijmvliezen te herstellen. DermaSilk herstelt de PH waarde en zorgt voor het juiste vochtgehalte bij de geslachtsdelen.
  • Huidvriendelijk. De vezels zijn zacht, naadloos en vrij van sericine en kleurstoffen. Alles om de huid en slijmvliezen zo min mogelijk te irriteren.
  • Wetenschappelijk bewezen en 100% veilig. Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat DermaSilk Intimo de verspreiding van bacteriën en schimmels tegengaat zonder de natuurlijke flora van de huid en slijmvliezen te veranderen.

 

Wat je zelf kunt doen om bacteriële vaginose te behandelen

Hoe bacteriële vaginose precies ontstaat, is vaak onduidelijk. Maar je verkleint de kans dat je het krijgt én vergroot de kans dat je er snel vanaf bent als je:

  • Je vagina wast zonder zeep. Gebruik alleen lauw water
  • Je vagina niet inwendig wast
  • Géén vaginale spoelingen of deodorant gebruikt

Daarnaast kunnen medicijnen (zoals antibiotica) of ziektes (zoals diabetes) bacteriële vaginose veroorzaken.

Het is in ieder geval géén besmetting of infectie. Dus ook geen SOA.

 

Koop nu je DermaSilk Intimo ondergoed

DermaSilk Intimo is zonder recept verkrijgbaar. In Nederland en België alléén via deze website. Vergoeding is helaas (nog) niet mogelijk.

Ga direct naar de webshop.